Kedves Érdeklődő,

köszöntünk a Fehér Fény Reiki és Energiagyógyászat  oldalán! 

Elsősorban távgyógyászattal és energiaszint emeléssel, harmonizálással foglalkozunk, de igény szerint személyes reiki kezelésre is tudunk lehetőséget biztosítani. 

Saját tapasztalataink és a visszajelzések alapján bátran mondhatjuk, hogy ezek segíthetnek mind a testi, mind a lelki problémák esetében. Ha beteg vagy, esetleg fáradtnak, kimerültnek, fásultnak érzed magad, szívesen segítünk, bátran keress minket és próbáld ki ezt a lehetőséget.        

Ehhez annyit kérünk, hogy küldd el nekünk e-mailben a keresztnevedet és fotódat. 
Ha valamely családtagod, szeretted szorul segítségre, tégy ugyanígy. Semmi más, egyéb adatot nem kérünk, ill. nincs szükségünk a kezeléshez. 

Házi kedvencek kezelését is vállaljuk, ebben az esetben szintén csak egy nevet és fotót kérünk. 

Bátorítunk, hogy vegyél részt a programunkban, mivel már sok esetben tudtunk segíteni, pozitív eredményeket elérni.


Mielőtt azonban döntenél, fontos tudnod, kérünk vedd figyelembe, hogy
- a nyíltságod és bizalmad alapvetően fontos, hogy pozitív eredményt érjünk el
- a gyógyító energia nem mindig hat azonnal
- ez a módszer nem helyettesíti, nem válthatja ki a hivatalos orvoslást, annak csak kiegészítője lehet
- ez a módszer sem hatásos mindenki számára, ennek több oka lehet

Fentieket figyelembe véve az első távkezelésért nem kérünk semmilyen díjat.


A Reiki hasznos, mert

 ~Enyhíti a fájdalmat

~Ellazít és csökkenti a feszültséget

 ~Növeli az energiát
 ~Erősíti a természetes öngyógyító képességet
 ~Segíthet az alvászavar okozta problémákon
 ~Méregtelenít
 ~Egyensúlyba hozza a csakrákat/energiákat
 ~Nyugtatja az elmét és a lelket
 ~Elégedettség és boldogság érzést biztosít
 ~Csökkenti a stresszt
 ~Segíti az érzelmi egyensúly megteremtését
 ~Gyógyítja a múlt fájdalmait
 ~Hatékony szorongás ellen
 ~ Kiegyensúlyozott, nyugodt és pozitív kisugárzást biztosít
 ~Erősíti a spirituális kapcsolódást, 
stb.

  • Személyes kezelés
Ha személyesen szeretnél jönni, keress meg minket Budapesten (11.kerület, közel az Allee -hoz, Infoparkhoz, Petőfi hídnál). Ehhez lépj velünk kapcsolatba e-mailen, hogy időpontot tudjunk egyeztetni.

Ez hasonlóan zajlik, mint a távgyógyászat, de itt mi biztosítjuk a szép, meditatív környezetet, valamint ásványvizet, üdítőt, teát stb. igény szerint. A zenét a kezeléshez mi javasoljuk, vagy te választod ízlésed szerint, de akár a sajátodat is hozhatod.

A kezelés, választásod szerint ülő, vagy fekvő helyzetben történik. A kezelés alatt beszélgethetünk, de csöndben is lehetünk, ahogy és amikor szeretnéd. A legfontosabb számunkra mindig az, hogy kényelmesen és jól érezd magad.

A gyógyítás ráhangolódás után energiaküldéssel és/vagy érintéssel zajlik. Az érintés mindig gyengéd, finom érintést jelent. Ha vannak olyan helyek, amelyek érzékenyek, vagy nem szeretnéd, ha megérintenénk, akkor kérünk, hogy jelezd nekünk. 

A kezelés alatt, vagy akár egy ideig a kezelés után, több mindent érezhetsz. például hideget, forróságot stb.. Ezeket nehéz felsorolni, mert mindenkire máshogy hat.

A kezelés időtartama 30, vagy 60 perc, de mind a kezelés előtt, mind pedig utána nagyjából 10-15 percre lesz szükség a ráhangolódás, ill. az utólagos "levezetés" miatt. Ez nem jelent számodra semmilyen plusz költséget. 

  • Távkezelés
A kezelésnek ez a módja a tapasztalatok szerint ugyanolyan hatékony, mint a személyes kezelés. A küldött energia nincs térhez, időhöz kötve.

A kezelések 30, ill. 60 percesek és előre egyeztetett időpontban kezdjük el. 

Ahogy írtuk csak egy keresztnevet és ha van, fényképet kérünk, másra nincs szükségük. Ha úgy érzed, hogy meg kell osztanod velünk a problémádat, akkor tedd meg, már önmagában ez is sokat segíthet, ha kiírod magadból. Ezt természetesen bizalmasan kezeljük.

Arra kérünk, hogy a kezelés megkezdése előtt helyezkedj el kényelmesen, feküdj le, vagy relaxálj, lazítsd el magad bármilyen módon, ami neked megfelelő. A ruházat legyen kényelmes, a hőmérséklet kellemes.
A megfelelő komfortérzet alapvetően fontos a kezelés sikerének érdekében. Az előkészületre szánj tehát megfelelő időt. Szintén fontos, hogy előtte egyél és igyál eleget, de a nehéz ételeket lehetőleg kerüld.

Ha lehet, gyújtsd fehér gyertyát, vagy mécsest, mialatt a kezelés tart (kezeléstől függetlenül is mindig hasznos).


  • A kezelés után
Sokan kérdezik, hogy mit fogok megtapasztalni a kezelés alatt és után.

Ez szubjektív, változó és néha nagyon összetett. A gyógyító kezét érezhetjük melegnek, máskor viszont ellenkezőleg, üdítően hidegnek. Másik általános tapasztalat a finom pulzálás, lüktetés ott, ahol a gyógyító keze éppen nyugszik a páciensen. Az is lehet, hogy az egész testet átjáró pulzálást fogsz érezni.

A távgyógyászat, ill. személyes reiki jótékony hatását a kezelés után is érezni fogod, de hogy ez mennyi ideig tart, az mindenkinél más.

Fontos és szoktuk javasolni, hogy ilyenkor ha van lehetőséged vonulj félre egy kicsit (15-20 perc) elcsendesülni, meditálni, vagy hallgass nyugtató zenét, de akár le is dőlhetsz egy kicsit, vagy menj ki a természetbe.

Igyál minél több vizet, mert eltávolítja a szervezetben felgyülemlett méreganyagokat, a fáradt energiákat és segít megőrizni hosszabb távon is, a frissen kapott energia gyógyító hatását.

Ha lehet, legalább 24 órán át kerüld az alkoholt, mivel a Reiki egyszerre tisztít, harmonizál és gyógyít, ezeket a hatásokat, ill. magát a hatásfokot nem kellene ilyen módon lerombolni, csökkenteni.

Figyelj magadra, az érzéseidre, hogy mit tapasztaltál a kezelés alatt és mit érzel most, hogy az véget ért. Hol, milyen helyeken érzed az energia jótékony hatását. Bármit is érzel, az normális. Érzelmeink folyamatosan változnak, de a Reiki energia segít abban, hogy azokat jobban tud kezelni, ill. megfelelően kontrollálni.

Előfordulhat, hogy a kezelés után este fáradtabbnak érzed magad, azonban emiatt nem kell aggódni, ez is a természetes gyógyulási folyamat része. Általában a kezelés után úgy érzed majd, hogy felfrissültél, kiegyensúlyozottabb vagy, tisztábban tudsz gondolkodni, ha volt, akkor elmúlt a fejfájásod, jobban alszol stb.

Készíts jegyzeteket ezekről a tapasztalatokról, benyomásokról, ha van rá lehetőséged. Voltak-e visszatérő gondolatok, érzések, felmerültek-e új ötletek, izgalmas gondolatok, stb. a kezelés alatt és után.

Ha tudtunk segíteni, akkor nagyon örülünk. Ha van lehetőséged kérünk, hogy oszd meg velünk tapasztalataidat.  

Fontos tudnod, hogy nem csak a kezelés alatt vagyunk veled, hanem azután is, gondolatban igyekszünk segíteni, ha úgy érezzük, hogy arra szükség van. Számunkra felelősséget jelent és megtisztelő, hogy a páciensünk vagy, minket választottál. Mi ezért nagyon hálásak vagyunk.






Kisállat Reiki Kezelések

Kattints a fotó alatti linkre!



Nagy tapasztalattal rendelkezünk háziállatok kezelése terén. További információért kattints a az alábbi linkre!




A kezelések díja, bérlet lehetőségek


  • Személyes kezelés díja:
               3.200 forint/ 30 perc
               5.000 forint/ 60 perc

Előre utalással, paypalon (lásd lejjebb), vagy helyben fizetéssel (készpénz) rendezhető.

Fontos! Minden esetben kérünk, hogy gyere el, ill. érj oda időben az előre megbeszéltek szerint: ha késel, az a te idődből megy, ha egyáltalán nem jelensz meg, akkor a díjat felszámítjuk.
Az időpont díjmentes lemondása 24 órával korábban lehetséges.


  • Távkezelés díja:
                  3.200 forint/ 30 perc


                   5.000 forint/ 60 perc 
    * Az első kezelés díjmentes!
    Előre utalással, vagy paypalon keresztül rendezhető. Az időpont díjmentes lemondása 24 órával korábban lehetséges.


    Bérletek (személyes és távkezelés):

    ü  13.000 forint/ 3 kezelés 
    ü  17.000 forint/ 4 kezelés  
    ü  20.000 forint/ 5 kezelés 

    Ha ötös bérletet veszel, akkor az 5. kezelés INGYENES!            

    *A bérleteket előre fizetéssel kell rendezni, a kezelések alkalmanként 60 percesek. Egy-egy alkalom lemondása 24 órával korábban lehetséges.


                                         Lépj velünk kapcsolatba!

    Ha szeretnéd, hogy segítsünk, vagy úgy érzed, hogy ismét energiára van szükséged, akkor keress minket az alábbi e-mail címen

                                             feherfeny9@gmail.com 


                     Időpontot az alábbi űrlap kitöltésével is kérhetsz!




    Szeretettel várjuk jelentkezésedet!
      
    Addig is, ha szeretnél egy kicsit feltöltődni, nézd meg a képeket majd látogasd meg a titkos helyünket:  'Relax room'  :)


         Fehér Fény gyógyítók





































     






























    reiki, reiki kezelés, reiki tanfolyam, reiki mester, távgyógyászat, energiagyógyaszat, reiki állatoknak, piros kata reiki tanfolyam, állatreiki, Jikiden Reiki tanfolyam,házi kedvenc reiki, harmonizálás, energetikai kezelés, reiki tanfolyam villás béla, fényenergia, természetgyógyász, kézrátétel, lélek, harmónia, holisztikus, terápia, szellemgyógyászat, angyal terápia, aura tisztítás,  gyógyító fény, bioenergia, betegség, fáradtság, stressz, meditáció, gondolat,  csakratisztítás, teljesség, pszi műtét, energia.mágia, gyógyítás, egészség, domján lászló agykontroll,állat reiki, kutya reiki, ló reiki, macska reiki, házi kedvenc reiki, háziállat reiki,stresszoldás, fényterápia www.kinezrefel.hu,http://energiagyogyasz.hu/, http://energiagyogyaszat.lapunk.hu/







    Megjegyzések